Menú

 

Anterior

SÈRIE 596 "Tamagochis"

Posterior

 

 

Ampliar foto

   Automotor a Valladolid poc després de la reforma, el 1997. Les primeres unitats d'aquesta sèrie, que procedeix de la transformació dels cotxes motors de la sèrie 593 per poder circular en solitari, gairebé no es diferencien exteriorment de la sèrie de la que procedeixen.

     Clica la imatge per ampliar-la (71k)

Ampliar foto

    Automotors a A Coruña el 1999. La segona remesa d'automotors modificats, van incorporar uns afegits de fibra de vidre al frontal i als equips d'aire condicionat per diferenciar-los de la sèrie 593. Tot i això, mecànicament no han canviat, per la qual cosa segueixen patint la mancança de fiabilitat i de prestacions que caracteritzava la sèrie de la qual provenen.

     Clica la imatge per ampliar-la (64k)

Ampliar foto

    Doble composició de Tamagochis a l'alçada de l'Estació Saragossana de "Delicias Intermodal". Amb l'última remodelació, també s'hi ha incorporat un grup electrògen independent dels motors de tracció, noves bateries i sistemes electrònics de gestió, a més de petits canvis d'interiorisme.

     Clica la imatge per ampliar-la (56k). Fotografia cedida per Alberto López Torrea

Ampliar foto

     Els automotors 593 que no van ser transformats van ser apartats i canibalitzats, és a dir, van servir com a donants de peces per les unitats que encara donaven serveis regulars. Per la seva banda, els "nous" 596 tenen com a funció donar servei en les línies de baixa o molt baixa demanda.

     Clica la imatge per ampliar-la (74k). Fotografia cedida per Carlos Manuel Otero Suárez.

 

 

 

BIBLIOGRAFIA UTILITZADA

Revista Carril números 49 i 53
 

Top